Odense er en by i rivende udvikling, og har sat det som sit mål at blive Danmarks grønneste by. Desuden ligger den nærmest i midten af hele Danmark, så der er lige lang til alle de andre dele af landet. Det er bare nogle af mange grunde til, at folk kunne være interesseret i at flytte dertil. Arbejdsmuligheder og kulturlivet kan være flere grunde – hvem vil måske ikke bo i H.C. Andersens fødeby? Den smukke by har selvfølgelig også masser af flotte huse, som måske kunne være det perfekte sted for dig eller jer at bo. Og så er det jo med at slå til.

Husk forbehold

Du bør dog ikke kaste dig hovedkulds ud i et boligkøb – mægleren er jo trods alt på sælgers side og forsøger at sikre sig det største udbytte for vedkommende. Det er derfor smart lige at få allieret sig med en boligadvokat, før du skriver under på en købsaftale. Du kan for eksempel finde hjælp ved boligadvokat Odense. Det er nemlig advokatens opgave at sikre sig, at du står bedst muligt i handlen, hvis det selvfølgelig er det, du hyrer dem til. Med et advokatforbehold er du nemlig sikret en fortrydelsesret, hvis din advokat ikke mener, at det er en god handel for dig.

Kan hjælpe dig gennem hele købet

Du kan bruge en boligadvokat gennem hele købsforløbet. Så sørger advokaten for kommunikationen med mægler, og han eller hun sørger for at få indhentet alle de papirer, der er nødvendige for at give dig det bedste overblik over, hvad det egentlig er, du køber. Det er nemlig ikke alt, som ejendomsmægleren har pligt til at oplyse dig som køber om, når du kigger på et hus. Her kan boligadvokaten hjælpe med at oplyse dig om de ting ved at indhente de relevante dokumenter.

Kan forhandle på dine vegne

Ikke nok med, at boligadvokaten kan hjælpe dig med at finde og forstå oplysninger, der kan være særligt vigtige for dig som køber, kan advokaten også, hvis du naturligvis giver ham eller hende lov, forhandle en købsaftale med mægleren, så du får mest for pengene. Nogle advokater hjælper også med økonomiske vurderinger for at se, om du egentlig har råd til at købe og bo i dit nye hus, ligesom de også kan vejlede dig med hensyn til lån til køb af boligen eller de kan hjælpe med boligforsikringer. Selvfølgelig er der en udgift på at have en advokat inde over dit boligkøb, men det er ofte penge, der er godt givet ud.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top