I dag sælger vi alt selv. Vi sælger selv vores bil uden om forhandleren, vi sælger vores brugte ting på nettet uden om genbrugsforretningen og vi lejer vores lejlighed ud til feriegæster uden om et bureau. Hvorfor ikke gøre det samme, når vi en dag selv skal sælge vores bolig? For hvorfor er en ejendomsmægler egentlig nødvendig, når vi i virkeligheden kan klare det selv? Vi har selv været helt vilde med idéen, og vi har derfor undersøgt det mere i dybden. Vi bringer dig derfor her vores udgave af ting, som du skal være opmærksom på, hvis du vælger selv at sælge din bolig.

Alt det formelle

En bolighandel kræver lidt mere end når du skal sælge din gamle cykel. Der er en del flere papirer, som skal udfyldes og overdrages korrekt. Sker dette ikke på den helt rigtige måde, så kan det ende med, at du kommer til at møde en del udorudsete konsekvenser på et senere tidspunkt. Det ønsker man naturligvis på ingen måde. Men hvordan undgår man dette, hvis man nu ikke selv sidder og har gennemgået hele Karnovs lovsamling for nyligt, og derfor har det frisk i erindringen? Vi har et forslag. Du skal tage kontakt til en advokat til boligsalg. Med en specialists kyndige vejledning har du ikke længere noget at være nervøs for. Den sikkerhed vil du ikke undvære – tro os.

Rundvisningerne

Det du primært betaler din ejendomsmægler for er, at han eller hun fremviser din bolig. De har stor ekspertise på dette område, og de ved lige præcist, hvordan dette gøres bedst. Men det er slet ikke noget, som du ikke selv kan lære. Ingen kender dit hjem bedre end dig selv, og du ved præcist hvordan hver en enkelt lille krog af huset ser ud. Vi mener derfor ikke, at det er noget du behøver at være bange for. Men du skal være opmærksom på det. En god sælger kan sælge det meste, som gennemse internettet for fifs og tricks.

Du sparer mange penge

Du skal være opmærksom på, at vælger du selv at sælge dit hus, så kan du komme til at spare mange penge. I gennemsnit koster en ejendomsmægler nemlig 50- til 100.000 kroner. Penge som du kan bruge på alt muligt andet, hvis du selv står for salget. Dem kan man hurtigt finde på mange idéer til, ikke?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top