Billigste bøger om indretning

En god måde at finde inspiration til indretningen hjemme, er ved at se på billeder i bøger. Man skal dog være meget opmærksom på, at fotografierne ikke er tredimensionelle. Det kan lyde lidt banalt, men det er faktisk en udfordring jeg møder hos langt de fleste af mine kunder. De forelsker sig i et udtryk, der bæres af elementer der kun kan lade sig gøre præcis hvor billedet er taget.
Jeg vil dog alligevel anbefale dig at kikke billeder og overveje hvad det er der tiltaler dig, i det du ser. Det kan måske dreje sig om en farveholdning, et lysindfald eller fx møblernes stil.

Skal du have arkitekthjælp, kan det spare meget tid, hvis du i forvejen har samlet inspirationsmateriale som du kan fremlægge og forklare ud fra.

Det er min oplevelse at bøger er billigst via

De har et kæmpe stort udvalg i forhold til andre boghandlere.

Jeg fandt denne nemme måde at søge efter bøger på, så du kan søge direkte her fra min side:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen